Σελίδες

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Summer essentials Part I!! ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Γεια σας beauties! Τι κάνετε? Σήμερα το post είναι άκρως καλοκαιρινό και μοσχομυρίζει θάλασσα, αντηλιακό και αλμύρα!

Σήμερα λοιπόν έχω να σας προτείνω διάφορα προϊόντα που εγώ χρησιμοποιώ το καλοκαίρι, τόσο για αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση προσώπου και σώματος, όσο και στο μακιγιάζ μου. Προσδεθείτε λοιπόν γιατί το πρώτο μέρος ξεκινάει αμέσως τώρα!

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Sephora Sunscreen Lotion SPF30 200ml: Αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα

Sephora Illuminating bronzing oil 150ml: Ξηρό λάδι σώματος για λαμπερή μπρονζέ επιδερμίδα


Vichy Capital Soleil hydrating invisible mist: Ενυδατικό αόρατο mist με ενισχυμένη αντηλιακή προστασία και δροσερό, ματ αποτέλεσμα. Χωρίς parabens και αλκοόλη, είναι υποαλλεργικό και περιέχει το περίφημο ιαματικό νερό της Vichy. Ιδανικό για όσες βαριέστε θανάσιμα να απλώνετε το αντηλιακό κάθε λίγο και λιγάκι!

Fresh Line Hephaestus Shimmering Bronzing Butter Low Protection SPF10 100ml: Ενυδατικό βούτυρο σώματος με βούτυρο καριτέ και καρύδα για γρήγορο μαύρισμα και αντηλιακή προστασία ανθεκτική στο νερό - από την αγαπημένη ελληνική εταιρεία με τα φυσικά προϊόντα.


Phyto Plage Protective sun oil for ultra dry and damaged hair 100ml: Προστατευτικό πλούσιο λάδι για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά. Η φόρμουλα με κερί ελιάς προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Περιέχει φίλτρο UV οπότε λίγοι ψεκασμοί σε στεγνή ή βρεγμένα μαλλιά αρκούν για να τα βοηθήσετε να διατηρήσουν το χρώμα και την λάμψη τους.
Extra tip: Ιδανικό για χτενίσματα με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω ή αν έχετε μπούκλες!

Garnier Ambre Solaire After Sun with cactus extract: Δροσερό ενυδατικό spray με εκχύλισμα κάκτου για την φροντίδα της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία. Ενυδατώνει και καταπραϋνει για 24 ώρες και απορροφάται γρήγορα αφού είναι σε μορφή σπρέι και πολύ ανάλαφρο και δροσερό.

25A Moisturizing After Sun gel Face&Body with Red Grape & Sage 150ml: Ενυδατικό δροσιστικό gel για πρόσωπο και σώμα για μετά την έκθεση στον ήλιο. Η ελαφριάς υφής σύνθεσή του με εκχυλίσματα κόκκινου σταφυλιού και φασκόμηλου, αυτοφυές της Κρητικής γης, απορροφάται γρήγορα, καταπραϋνει την επιδερμίδα και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση. Ιδανικό για την φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος.
Extra tip: Όλα τα προϊόντα της εταιρείας 25Α είναι φυσικά και παρασκευάζονται στο εργοστάσιό της στο Ηράκλειο Κρήτης. Μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Monoi Tiki Tahiti Suntan oil SPF3 in Vanilla 60ml: Αντηλιακό λάδι για γρήγορο μαύρισμα με μεθυστικό άρωμα βανίλιας! Το έχω ερωτευτεί μόνο και μόνο για την μυρωδιά του!


Panthenol Extra Sun Care Face Cream&Stick very high protection SPF50+ 30ml: Κρέμα προσώπου και stick χειλιών-μύτης με πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και φίλτρα UV SPF50+. Σε πολύ πρακτική συσκευασία με σωληνάριο που γίνεται και στικ για γρήγορη ανανέωση του αντηλιακού στην παραλία. Βελούδινη υφή που δεν κολλάει είναι ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Δεν περιέχει parabens και είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.

Vichy Capital Soleil SPF50+ Protective micro-fluid face for combination to oily skin 40ml: Προστατευτικό αντηλιακό γαλάκτωμα για μεικτό και λιπαρό δέρμα. Με αντηλιακά φίλτρα UV χαρίζει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και δεν περιέχει άρωμα καθώς είναι υποαλλεργική. Προτιμώ βέβαια την κλασική dry touch κρέμα της Vichy για ματ αποτέλεσμα που νομίζω δεν την ξεπερνάει καμία.


Vichy Capital Soleil Lip stick high protection for lips SPF30: Στικ για τα χείλη για αντηλιακή προστασία στην πολύ ευαίσθητη αυτή περιοχή που συχνά την παραμελούμε. Πολύ πρακτικό για την τσάντα, το νεσεσέρ και γενικά πανεύκολο στη χρήση και απαραίτητο για ολόκληρο το καλοκαίρι.

Nuxe Huile Prodigieuse: Τα περίφημα ξηρά λαδάκια της Nuxe που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μου αρέσει πολύ η διακριτική λάμψη που αφήνει στο μαυρισμένο δέρμα το λαδάκι με την σκόνη μαργαριταριού και το πολύ απαλό αισθησιακό άρωμα που αφήνει αφού το απλώσω!

Αυτά λοιπόν είναι οι δικές μου επιλογές για ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία το καλοκαίρι.
Ποιά είναι τα δικά σας αγαπημένα για το καλοκαίρι? Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω?
Στο δεύτερο μέρος που ακολουθεί θα μιλήσουμε για καλοκαιρινό μακιγιάζ!
Μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα.
Φιλιά

8 σχόλια:

  1. πολυ ωραια προϊοντα..πηρα ιδεες..ο ηφαιστος μυριζει τοσο μα τοσο ωραια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου έδωσα ιδέα για σκέψη...και όχι μόνο! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίες προτάσεις! και έλεγα πως ήμουν ή μόνη με τόσα πολλά αντηλιακά!!! χιχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα νέα αντηλιακά σε συσκευασία με σπρέι είναι τόσο πρακτικά! Έχω ήδη αυτό της Garnier και θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και της Avene!! Από τη σειρά PhytoPlage πήρα το αντηλιακό μαλλιών και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά σου λύνουν τα χέρια! Μερικοί ψεκασμοί κι είσαι έτοιμη. Το αντηλιακό μαλλιών είναι φανταστικό! Φιλιά!

      Διαγραφή